logo ddatWoensdag 21 juli 2021 (hele dag) - TERNAT (DDAT)

Op de wedstrijdpagina  staat de uitslag van deze wedstrijd.

logo ddatZondag 11 juli 2021 (hele dag) - TERNAT (DDAT) -

Op de wedstrijdpagina  staat de uitslag van deze wedstrijd.

Proficiat aan alle zwemmers. Iedereen verbeterde zijn/haar tijd, of heeft een eerste tijd neergezet.

Beste verbeteringen bij de jongens: YouneHarfi, 400 vrije slag 6:37.40 (128%) en bij de meisjes Anna-Lena De Bus , 100 vrije slag 1:35.60 (156%).

Er werden geen medailles uitgereikt, maar onze beperkte delegatie heeft toch voor 2 eerste plaatsen, 2 tweede plaatsen en 4 derde plaatsen gezorgd.

DIZV logo2020Zondag (avond) 9 mei 2021 - Interne DIZV wedstrijd  - in DILKOM

Op de wedstrijdpagina  staat de uitslag van deze wedstrijd. Proficiat voor alle zwemmers met de mooie resultaten !

Speciale dank aan de organisatoren (Ester en Laetitia) om dit COVID proof te organiseren. Opnieuw  bedankt aan de ouders die hulp boden om de tijden op te nemen en een officieel gevoel te geven aan dit evenment.