Mei  2021:  NIEUW: beperkte tweede heropstart vanaf ZATERDAG 15 MEI 2021 voor REDDEND ZWEMMEN.

‼️ UPDATE CORONA-MAATREGELEN ‼️

Onlangs werd er een nieuw MB gepubliceerd. Het goede nieuws is dat (sport)bubbels van 25 voor alle leeftijden toegelaten worden. Contact binnen die groepen is toegelaten, in zoverre dat noodzakelijk is voor de sport. Dat is uitstekend nieuws voor de leden Di.Z.V. / Reddend Zwemmen op zaterdagavond van 18.30 t/m 19u30. We gaan onze bestaande twee bubbels van tien personen (één bubbel jongens, één bubbel vrouwelijk) enkel uitbreiden met extra leden. Zij krijgen binnenkort een uitnodiging per mail om zich in te schrijven !

Bij aankomst:

• Kom op tijd, want gedurende enkele minuten wordt je binnengelaten. Te laat, is geen training
  • Bij de ingang handen ontsmetten, mondmasker blijft op !
  • De vrouwelijke RZ-leden verkleden zich in de aparte kleine kleedcabines. Niet samenhoken in een kotje !
  • De mannelijke RZ-leden gaan allen samen in aangewezen kleedkamer. Voor tijdwinst te creëren, doe uw zwembroek al aan bij vertrek thuis.
  • Bubbels blijven strikt gescheiden in alle zwembadruimtes
  • Voel je een beetje ziek dan kom je NIET zwemmen !

Gaëlle (Lesgever Reddend Zwemmen) Reddend Zwemmen2021
Karl (Coördinator Reddend Zwemmen)

Sportzwemmen2021David (Coördinator SportzZwemmen)